Als alleen het beste goed genoeg is voor uw hond.

Bij een gezond leven hoort een goede vachtverzorging.

Borstelen van de hondenvacht betekent naast het verwijderen van los vuil zoals zand en aarde, ook het verwijderen van dood en los haar uit de vacht.
Hierdoor krijgt het nieuwe haar de kans zich goed te ontwikkelen en behoudt de hond een gezonde vacht.

Bovendien heeft u, door uw hond regelmatig te borstelen, een goed sociaal contact met uw huisdier en kunt u hem/haar controleren op de aanwezigheid van vlooien en/of teken en eventuele kleine wondjes.

Wanneer een hond in onze trimsalon komt met totaal vervilt haar en onder de klitten dan is het vaak alleen mogelijk deze vacht af te knippen omdat anders de hond onnodig pijn gedaan moet worden. We kunnen dan ook niet vaak genoeg benadrukken dat u door regelmatig de vacht te borstelen uw hond veel leed kunt besparen.

Trimschema's en voorschriften van fokkers zijn prima, maar het is uw hond en alleen u bepaalt hoe u de hond graag ziet. En wanneer u weinig tijd heeft om de vacht van uw hond goed te verzorgen dan is het beter een keer vaker langs te komen voor een trimbeurt zodat de vacht kort blijft en uw hond zich prettig kan voelen.

Welke hondenrassen kunnen worden getrimd?
In principe kan elke hond worden getrimd. Ook kruisingen en kortharige rassen kunnen verschrikkelijk verharen. De ene hond heeft alleen meer verzorging nodig dan de andere.

In onze trimsalon bent u verzekerd van een vakkundige vachtverzorging.
Wij trimmen slechts enkele honden per dag en nemen voor iedere hond voldoende tijd. 
Uw hond krijgt een complete behandeling die past bij zijn vacht. Uiteraard worden ook de nagels geknipt en zo nodig de oren gereinigd.
Voor ons is het belangrijk om kwaliteit af te leveren, zodat u als klant weer tevreden met uw hond naar huis kunt gaan.

Om na de trimbeurt de vacht zo goed mogelijk in conditie te houden kunt u bij ons ook terecht voor de juiste kam/borstel en vachtverzorgingsproducten zoals shampoos, anti vlooienbehandeling e.d.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voorkom teleurstelling en bel ons tijdig.
Tel. 0598-620452.

(Voor het niet tijdig afzeggen van uw afspraak -tenminste 24 uur van tevoren- kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.)