foto van hondjesspacerHONDEN UITLAAT SERVICE

Honden hebben veel beweging nodig om zich goed te voelen. Voor veel honden geldt dat ze minimaal een keer per dag een uur moeten wandelen om ze fit te houden. Regelmatig bewegen en contact met soortgenoten zal zeker een positieve invloed hebben op het algehele gedrag van uw viervoeter.
Heeft u een drukke baan, gezondheidsproblemen, wilt u lekker een dagje weg maar u heeft niemand om uw hond te verzorgen? Dan is hier een goede oplossing voor u.

Het uitlaten houdt in dat we een uur lang met maximaal 5 honden tegelijk gaan wandelen en spelen.
 
Ook heeft onze service individuele uitlaatbeurten, bijv. voor honden die niet met andere honden in een groep kunnen of honden die loops zijn. Deze service houdt in dat we alleen met uw hond gaan lopen.

Voor de mensen die hele dagen weg zijn hebben we ook dagoppas, dit houdt in dat we de hond 3 keer uitlaten en vers water en eten geven.

Kennis over hondengedrag is zeker noodzakelijk als je iedere dag met groepen honden te maken hebt. Bij ons is uw hond in goede handen.

Voordat uw hond met ons mee kan, komen wij eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uiteraard ook uw persoonlijke wensen/vragen stellen.

Meer weten? Neem contact met ons op via telefoon 0598-620452 of via het contactformulier op deze site.